Hvem er vi?

Eyvind, sjefen vår, startet med å frese asfalt og bygge veier. Behovet for bedre oversikt meldte seg raskt, da prosjekter har en tendens til å endre seg. Han hadde lyst å jobbe mer effektivt, men gode digitale planleggingsverktøy fantes ikke. Derfor måtte han utvikle noe som markedet ikke kunne tilby. iFlow så dagens lys og reisen var i gang. Eyvind kan ganske mye, men lite om programmering. Nettopp derfor hentet han inn flinke folk rundt seg.

Hva lager vi?

IFlow er et ressurs- og planleggingsverktøy for vei- og anleggsbransjen. Systemet følger et prosjekt fra bestilling til fakturering, og gjør innrapportering av utført arbeid til en lek. Vi lager gode, brukervennlige løsninger til vår web-applikasjon for både mobile enheter og desktop.

Hvordan jobber vi?

Hos oss kan du både bidra, være med å bestemme og ikke minst ta nye teknologiske løsninger i bruk. Du vil få stor råderett over egen arbeidsdag. Du vil kunne utfolde deg og bruke kreativiteten din til å løse utfordringer som kundene har. Du vil få delta i kundemøter og besøke kundene ute i felt. Vi liker å være tett på våre kunder og har i dag høy troverdighet både på entreprenør- og tech-kunnskapen.

IFlow blir i dag bygget ved hjelp av disse verktøyene:

  • Frontend: Vue JS
  • Backend: .NET, C#, SQL Server og diverse Azure-tjenester
  • Alt kjøres på Azure-infrastruktur
  • Azure DevOps med Git og build-/release-pipelines
  • Integrasjoner med tredjepartstjenester som Google Maps, NVDB, økonomisystemer og meldingstjenester.

Du kan være med på å bestemme hvordan vi bygger IFlow videre!

Stedet er Moss

Vi sitter i moderne lokaler på den gamle industritomten Verket i Moss. Her ligger både kaféer, puber og butikker. Vi har vårt eget kontor, men deler felles områder med andre leietakere i Greensteps kontorfelleskap. Dette gir en mengde muligheter for både samarbeid og høylytte felleslunsjer. Liker du hjemmekontor, så finnes selvsagt den muligheten også.

Om du vil vite litt mer om oss og prosjektene våre, så kom gjerne på en helt uforpliktende kaffe. Ta kontakt med Eyvind, telefon 91 76 10 26 eller e-post eyvind@iflow.no.