Det startet ikke med kode, men med fresing asfalt og veibygging. IFlow hadde sin spede begynnelse i en fresebedrift i Våler i Østfold, da Eyvind Brynildsen så behovet for et bedre verktøy for å ha kontroll på alle oppdragene som dukket opp og alle endringer som oppstod i løpet av dagen.

iFlow er utviklet av brukere i bransjen for nettopp å dekke de behov som entreprenører trenger. Derfor er vi stolte av å kunne si at iFlow er for brukere, av brukere!

Hvem er vi?

Eyvind Brynildsen

Sjefen i IFlow var så vidt tørr bak øra da han satte seg i en anleggsmaskin for første gang. Og siden har han blitt der.

Ellers er det rally som ligger hjertet nært, og han koser seg glugg ihjel, mens han suser gjennom skoger i en fart som får vanlige mennesker til å hyle av skrekk. Med både seier i NM og pallplasseringer i WRC, kan man trygt påstå at det er mye kjøretalent i den kroppen.

Eyvind kan kanskje ikke så mye om programmering, men han kan jammen mye annet!

Christoffer Cena

Christoffer er fullstack-utvikler og har kodet siden barneskolen. Selv om interessen for koding alltid har vært tilstede, så startet yrkeslivet som sykepleier.

Musikk er en viktig del av hverdagen og huset er fylt med ulike musikkinstrumenter han i større eller mindre grad kan traktere.

Nylig ble han introdusert for CrossFit og ble fullstendig hekta på dette. Nå planlegges det nøye for å få tid til nok treningsøkter i løpet av en uke.

Roy Nilsen

Før Roy ble utvikler, hadde han en lang karriere på papirfabrikken Peterson i Moss. Nå er han tilbake på Verket som backend-utvikler og deler ofte historier fra det gamle industriområdet.

Roy er en ivrig fotograf og drar aldri ut av huset uten et kamera på slep. Han er stadig ute og tar bilder av flott natur, ivrige kitere og elegante dansere.

Rett som det er dukker det opp brune flasker på kontoret. Da er det heldige kolleger som får smake av ølet som Roy har brygget.

Vilde Solvoll Iversen

Vilde har bakgrunn som toppidrettsutøver innen sandvolleyball og er fortsatt engasjert i miljøet. Hun drømmer om flere sandvolleyballbaner i Moss, gjerne også sandhaller.

Hos oss er Vilde frontendutvikler og skal gjøre livet lettere for våre brukere, ved å jobbe tett med dem.

Konkurransemennesket har ikke blitt helt borte, noe som merkes veldig godt i trappekonkurransen på kontoret.